WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Codex

mk:Насловна страница

Добредојдовте на WordPress кодексот. Овде можете да ја прочитате и допринесете за WordPress документацијата. Првата секција „WordPress почетник“ е сосема доволна доколку сакате да се бавите со објавување на написи, за подетални наслови одете подолу на страницата.

Моментално страницата се изработува, и се пополнува со информации.

WordPress почетник »