Codex

Interested in functions, hooks, classes, or methods? Check out the new WordPress Code Reference!

ro:Bine ai venit pe Forum

This page is marked as incomplete. You can help Codex by expanding it.

Bine ai venit pe Forumul de suport WordPress

Această pagină este un mesaj de întâmpinare pentru Forumurile de suport. Sperăm că vei considera această resursă valoroasă, ea fiind un "Ghid de inițiere" și nu o documentație completă. Vă rugăm să vă comportați civilizat. Această introducere este creată pentru a te ajuta să navighezi prin forum și pentru a te ajuta să gasești ajutor cât mai ușor posibil.

Înainte de a posta, asigura-te că postarea ta este în legătură cu un site WordPress.org și NU despre un site WordPress.com. Dacă ești nesigur, citește WordPress.com vs WordPress.org.

Produse comerciale/premium

Aceste forumuri au ca subiect aplicațiile de nucleu, teme si module care sunt distribuite pe wordpress.org. Nu oferim suport pentru teme si produse comerciale/premium.

Prima dată caută

Multe dintre întrebările care sunt postate în forumuri au mai fost postate de mai multe ori deja și primesc aceleași răspunsuri de fiecare dată. Înainte de a începe un subiect nou în forumuri te rugăm să încerci să cauți prin forumuri un răspuns. Atât forumurile cât si codexul au fost indexate de Google, dacă nu găsești răspunsul cu o căutare in forumuri, merită să încerci să cauți și cu Google (exemplu: Caută pe Google: SITE:ro.forums.wordpress.org menu). Dacă găsești un subiect care descrie o problemă similară cu a ta, citește-o dar NU cere ajutor in acel subiect.