Codex

Interested in functions, hooks, classes, or methods? Check out the new WordPress Code Reference!

ro:Prima tangență cu WordPress — Cu ce să începi

Dacă ești utilizator nou de WordPress și te întrebi de unde să începi atunci ai ajuns la locul potrivit. Ai aici un plan pas cu pas foarte simplu pentru a începe cu WordPress. Ține minte, dacă ai nevoie de ajutor pe parcurs, în acest articol sunt enumerate mai multe opțiuni pentru asistență.

Primul pas - Citește

Înainte să-ți investești timpul și energia în instalarea WordPress, sunt câteva documente pe care ar trebui să le citești. WordPress este un produs excelent: este ușor de folosit și foarte puternic, dar nu este neapărat programul potrivit pentru oricine. La fel ca atunci când construiești o casă, este bine să folosești unealta potrivită pentru munca potrivită. Consider creating a PDF to read at your leisure.

Pasul doi - Fă-ți un plan

Pe baza informațiilor pe care tocmai le-ai citit, inclusiv instrucțiunile de instalare a WordPress ar trebui să ai o listă a lucrurilor de care ai nevoie și a ceea ce trebuie să faci. În caz contrar întocmește acea listă acum. Ai grijă să includă următoarele informații:

Următoarele documente te va ajuta să înţelegi mai multe despre cum lucrează WordPress ptr. a-ţi putea face un plan ptr. viitorul tău site WordPress :

Este important să-ţi faci un plan cu privire la modul în care doreşti să utilizezi WordPress pe sit-ul tău. Iată câteva întrebări să-ţi pui :

  • Vrei să instalezi WordPress în directorul rădăcină, subdirector, sau vrei doar să faci un sit de testare pentru a te asigura că WordPress este ceea ce cauţi?
  • Ţi-ai făcut o listă de Pagini pe care poate vrei să le adugi la sit-ul tău, cum ar fi Despre, Contact, sau Evenimente?

Pasul trei - Instalează WordPress

Cu aceste informaţii şi cu planul făcut mai sus e timpul să instalezi WordPress.