WordPress.org

Codex

Attention Interested in functions, hooks, classes, or methods? Check out the new WordPress Code Reference!

Category:Albanian Codex


ALBANIAN

WordPress është përkthyer në shqip nga disa aspirantë të kësaj platforme.

Versioni zyrtar, që shfaqet në adresën http://sq.wordpress.org është disi i paqartë.

Versionin më të fundit dhe me përkthim më cilësor, në një shqipe standarde, e gjeni në adresën:

http://bmconline.info/wordpress-ne-shqip/

Ju lutem, vizitoni faqen http://bmconline.info/ dhe shkarkoni versionin më të mirë të WordPress në shqip.

[- Versioni 4.1 i përkthyer]

Pages in category "Albanian Codex"

This category contains only the following page.