WordPress.org

Codex

Attention Interested in functions, hooks, classes, or methods? Check out the new WordPress Code Reference!

Ennen kuin asennat

Ennen WordPressin asentamista, sinun pitää tarkistaa, että verkkotilasi tarjoaja täyttää tarvittavat edellytykset (älä säikähdä -- useimmat täyttävät) ja, että sinä hallitset vaaditut taidot (älä säikähdä -- se ei ole vaikeaa).

Saadaksesi listan vaatimuksista, katso WordPressin isännöinti. Toinen mahdollisuus on tarkistaa ne viralliselta vaatimussivulta (englanniksi).

Sinun pitää tietää, kuinka tekstimuokkainta käytetään muokataksesi asetustiedostoa. Jos olet Windows-käyttäjä, voit muokata tiedostoa Muistion avulla. Myöhemmin haluat luultavasti muokata mallitiedostojasi (katso Mallit saadaksesi lisätietoja). Voit tehdä tämän myös WordPressin Hallintapaneelissa, mutta hyvän tekstimuokkaimen käyttäminen on suositeltavaa. Saadaksesi lisätietoja tästä, katso Tiedostojen muokkaaminen.

Sinun pitää osata käyttää FTP-ohjelmaa voidaksesi ladata tiedostot ja asettaa tiedostojen oikeudet (vapaaehtoinen). Voit valita FileZillan tätä tehtävää varten. Saadaksesi apua FTP-ohjelmien käyttämiseen, katso Podz:n opas (englanniksi).

Siinä se! Nyt sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin aloittaa asentaminen.