Codex

Interested in functions, hooks, classes, or methods? Check out the new WordPress Code Reference!

hr:Zaslon Korisnici-Dodaj Nove

Korisnici → Dodaj Nove

Zaslon Korisnici-Dodaj Nove omogućuje vam da dodate nove korisnike koji se mogu potom prijaviti na vašu web stranicu.

Povratak na Administratorske Zslone.

Dodaj Novog Korisnika

Na ovom zaslonu možete dodati nove Korisnike na vašu web stranicu. Ako je uključena opcija Svi se mogu registrirati u sekciji Članstva na zaslonu Administracija > Postavke > Općenito, korisnici se mogu sami registrirati na http://vaš wordpress url/wp-register.php. Bez obzira na ovu postavku, ovdje sami možete ručno kreirati novog korisnika.

Zaslon Korisnici-Dodaj Nove

  • Korisničko ime (obavezno) - Ovdje unesite korisničko ime za novog korisnika. Ovo će također biti korišteno kao ime za Prijavu novog korisnika.
  • E-pošta (obavezno) - Unesite ispravnu adresu e-pošte novog korisnika. Adresa e-pošte mora biti jedinstvena za svakog korisnika. Ako je objavljeni post ili stranica kreirao ovaj korisnik i kada se napiše odobreni komentar za taj post ili stranicu, obavijest se šalje na tu adresu e-pošte.
  • Ime - Ovdje unesite ime novog korisnika.
  • Prezime - Ovdje unesite prezime vašeg novog korisnika.
  • Web stranica - Ovdje mžete upisati URL web stranice novog korinsnika.
  • Lozinka (dva puta, obavezno) - Unesite lozinku za novog korisnika, po jednom u svako polje.
Pokazatelj jačine - Ovo pokazuje ako je lozinka koju ste upisali Jako Slabe, Slabe, Srednje ili Jake (prikazano u zelenom) snage. Što je lozinka jača to je prijava na web stranicu sigurnija. Savjet: Lozinka mora imati najmanje sedam znakova. Da biste sastavili jaču lozinku, koristite velika i mala slova, brojeve i simbole poput ! " ? $ % ^ & ).
  • Poslati lozinku? - Označite polje za označavanje kako bi Poslali lozinku novom korisniku putem e-pošte.
  • Uloga - Odaberite željenu Ulogu za ovog Korisnika iz padajućeg izbornika. Zadano: Administracija > Postavke > Općenito - Zadana uloga novog korisnika.
  • Dodaj Novog Korisnika - Klikom na ovaj gumb snimiti će te važne informacije o novom korisniku u WordPress bazu podataka. Ako ne kliknete na ovaj gumb, korisnik neće biti dodan. Poruka na vrhu zaslona upozoriti će vas da je novi korisnik dodan.
See also Administration Screens and Network Admin.