Codex

Interested in functions, hooks, classes, or methods? Check out the new WordPress Code Reference!

Правила форуму

« Повернутися на форум

  1. Давайте інформативні назви темам. А не «ДОПОМОЖІТЬ, ПЛІЗ!!!!», «ТЕРМІНОВО» і «є питання» — подібні теми будуть перейменовані або закриті.
  2. Не ставте декілька питань в одній темі. Якщо питання різні - створіть, будь ласка, кілька тем, навіть якщо вони пов'язані між собою.
    Не дублюйте питання в різних розділах.
    Не ставте питання в чужих темах - для повноцінного обговорення створіть свою.
  3. Не «піднімайте» теми коментарями «чому ніхто не відповідає», «ап» і так далі. Вони будуть видалятися. Ми не залишаємо питання без відповіді, якщо у нас є час і можливість відповісти. А якщо ні - додатковий «інформаційний шум» нічого не змінить.
  4. Перш ніж створити тему, читайте Часті питання. Можливо, ви отримаєте відповідь, не витрачаючи часу на створення теми і очікування відповіді.
  5. Користуйтеся пошуком. Це швидше, ніж чекати посилання від нас :) Тим більше, що нами для цього використовується той же самий пошук.
  6. Ставте мітки — це полегшить життя тим, хто прийде після вас. Це просто прохання, сподіваємося на розуміння.
  7. Не цитуйте надмірно — весь CSS або файл плагіна не пояснили нічого, а розуміти буде складніше. При необхідності опублікувати вміст файлу повністю скористайтесь сервісом pastebin.com.
  8. Нікому не приємно пропонувати рішення, не знаючи, що справа всього лише в якомусь не оновленому плагіні.
  9. Офіційний сайт WordPress Українською — uk.wordpress.org. Питання щодо альтернативних «мегазбірок» задавайте їх авторам. Ми не можемо знати, як працює чужий дистрибутив і не відповідаємо за те, що роблять інші.
  10. Не поширюйте спам (недоречні комерційні пропозиції). Спамерів банимо на місці, «без суду і слідства». Пропонувати допомогу, в тому числі і на комерційній основі, можна тільки в спеціальному підрозділі.
  11. Флуд («затоплення» теми великою кількістю коментарів) і флейм («розпалювання» конфлікту емоційними випадами) також буде видалятися.
  12. Офтопік (повідомлення «поза темою») допустимо в розумних межах. Тут спеціалізований форум, і перш за все ми вирішуємо питання, пов'язані з WordPress і продуктами Automattic.
  13. Ну і дотримання загальноприйнятого мережевого етикету мається на увазі.
  14. Фрагменти коду розміщуйте в`зворотні апострофи` — тільки в цьому випадку їх можна розібрати. І вже точно не потрібно «переводити» їх на українську.
  15. Якщо вам вдалося вирішити проблему своїми силами - поділіться, будь ласка, рішенням. Якщо ви вже отримали відповідь на цьому або на іншому форумі — повідомте про це на всіх майданчиках, де було поставлено вихідне питання.
  16. Настирлива реклама власних ресурсів (зокрема, «запрошення» обговорити питання за межами форуму) буде припинятися. Посилання на корисні матеріали (ваші чи чужі) під цю заборону не підпадають.
  17. Мова форуму - українська. Російську та інші мови пропускайте, будь ласка, через перекладач Google.
  18. Порушення законів (як українських, так і міжнародних) і правил поведінки в громадських місцях (мат, образи, агресія) на форумі теж карається.
  19. І останнє! Дії адміністрації обговоренню не підлягають. Порушники каратимуться. Якщо покарання несправедливо, поскаржтесь Sergey Kovalets або Roman Bondar . Але сперечатися з модераторами все одно не можна.

Незнання правил не звільняє від відповідальності за їх порушення, а лише посилює провину порушника.

-- SergeyKovalets

« Повернутися на форум