WordPress.org

Codex

Attention Interested in functions, hooks, classes, or methods? Check out the new WordPress Code Reference!

al:Main Page

Mirësevjen tek Codex WordPress sq_AL - dokumentacioni zyrtar i WordPress në shqip. WordPress Codex mirëmbahet nga përdoruesit e WordPress. Për më tepër, ka edhe një ekip zhvillimi, që qëndron pas iniciativave të reja, strukturimit dhe organizimit të faqeve dhe më shumë se kaq.

Versioni i përkthyer